Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> ЕЛЕКТРОИНСТРУМЕНТИ

Електроинструментите са неразделен помощник на всеки един майстор.Те могат да бъдат електрически и акумулаторни, режещи и пробивни, шлайфащи и рендосващи, както и къртещи уреди. В голяма част от нуждите, те намират приложение за строителство, ремонт, дървообработване, сглобяване, монтаж, рязане, пробиване, къртене и т.н. 

  При подбора на електро инструменти, най-напред трябва да се обърне внимание на тяхната мощност - важен параметър, определящ въртящия момент и способността за обработване на материалите. Стойностите варират от 500 до 1500 W, а дори и повече.

   Честотата на въртене е другата важна характеристика, определяща ефективността на дадена машина. Оптималнте граници от 2000 до 4000 оборота за минута са напълно достатъчни, за да не се допускат грешки и инциденти.

  Диаметърът на пробиване при бормашините също е от голямо значение. Трябва да сте наясно колко би бил той в областта, с която се занимавате и да  се насочите към съответния продукт. 

Най-търсените и използвани от електроинстументи в „Маркита“ са:

  • Винтоверти - те притежават собствен акумулатор и заменят механичното въртене с ръка. Спестяват много време, когато се изисква завъртане на винтове;
  • Бормашини - мощни бързооборотни електрически машини, предназначени за пробиване на различни по диаметър отвори в бетон, тухла, дърво, метал и др.
  • Перфоратор - комбинирана пробивна машина, отличаваща се с повишена мощност, в сравнение с по-горе спомената. Тя може да кърти и да пробива, благодарение на вградения си мощен ударник;
  • Къртачи - пневматичен ударен прибор, предназначен за къртене на различни основи, като мазилки, асфалт, бетон и т.н;
  • Ъглошлайф - за рязане и шлайфане на метали и други строителни материали, чрез специални режещи и шлайфащи дискове.

Предлагаме  различни циркуляри, триони, виброшлайфи,оберфрези.Можете да намерите още хидравлични преси,електрожени, лебедки.

Пазарувайте в „Маркита“ защото при нас ще намерите голямо разнообазие от стоки на конкурентни цени.Правим бързи доставки и даваме консултация за всеки продукт.