Премини към основното съдържание

Breadcrumb

Каталог >> БОИ И ЛАКОВЕ >> бои >> специални бои >> Емулсионна боя против гъбички и плесен SUPER BEST 3л. бяла Berling

Емулсионна боя против гъбички и плесен SUPER BEST 3л. бяла Berling


Цена:  58.00 лв./ бр.Висококачествена боя на водна основа, подходяща за вътрешни повърхности. Съдържа специални фунгицидни добавки, безвредни за човешкия организъм осигурявайки дългосрочна защита срещу мухъл, гъбички и плесен.  Superbest е водоустойчива, има висока степен на белота и покривност и е подходяща за зони с висока влажност, като бани, кухни, вградени гардероби, мазета, гаражи и други.  Не съдържа амоняк, живак, олово и други тежки метали.

Покривност и нанасяне

Покривност от 8 до 10 м2/л, в зависимост от порьозността на основата. Разрежда се с вода от 10% до 16% от общия обем, в зависимост от начина на нанасяне. Нанася се с четка или валяк. Повърхностите трябва да бъдат сухи и чисти от всякакви замърсявания и мазнини. Ако върху повърхността има мухъл или плесен трябва да се почисти с препарат съдържащ хлор. Нанесете Superbest най – рано 24 часа след това. Изсъхва на допир от 2 до 4 часа в зависимост от околната температура и влажността. Втори слой нанесете 4 до 6 часа след първия.

След употреба почистете инструментите с вода.

Съхранение

Съхранявайте продукта на закрито, в помещения с малки температурни амплитуди и ниска влажност. Не допускайте замръзване.


Кат. No: 512006312
Тегло: 5.60 kg
Марка: 
Производител: 

Сподели